Privacy Policy

INFORMAZIONI RELATIVE ALLA PRIVACY POLICY DEL SITO

1.1 In questa sezione vengono fornite le informazioni in merito al trattamento dei dati personali degli utenti che consultano le pagine del sito internet di Mocassino Entertainment & Co (di seguito: “Sito”) o che usufruiscono dei servizi messi a disposizione sullo stesso. La consultazione del Sito può comportare il trattamento di dati relativi a persone identificate o identificabili.

1.2 La presente informativa ha valore anche ai fini dell’art. 13 del D. Lgs. n. 196/2003, Codice in materia di protezione dei dati personali, e ai fini dell’articolo 13 del Regolamento UE n. 2016/679, relativo alla protezione delle persone fisiche con riguardo al trattamento dei dati personali nonché alla libera circolazione di tali dati, per i soggetti che interagiscono con Mocassino Entertainment & Co ed è raggiungibile all’indirizzo corrispondente alla pagina privacy-cookie-policy

1.3 L’informativa è resa solo per Mocassino Entertainment & Co e non anche per altri siti web eventualmente consultati dall’utente tramite link in esso contenuti.

1.4 Scopo del presente documento è fornire indicazioni circa le modalità, i tempi e la natura delle informazioni che i titolari del trattamento devono fornire agli utenti al momento della connessione alle pagine web di Mocassino Entertainment & Co, indipendentemente dagli scopi del collegamento stesso, secondo la legislazione Italiana ed Europea.

1.5 L’informativa può subire modifiche a causa dell’introduzione di nuove norme al riguardo, si invita pertanto l’utente a controllare periodicamente la presente pagina.

TRATTAMENTO DEI DATI

2.1 Titolare dei Dati

2.1.1 Il titolare del trattamento è la persona fisica o giuridica, l’autorità pubblica, il servizio o altro organismo che, singolarmente o insieme ad altri, determina le finalità e i mezzi del trattamento di dati personali. Si occupa anche dei profili sulla sicurezza.

2.1.2 Relativamente al presente sito web il titolare del trattamento è:Mocassino Entertainment & Co, e per ogni chiarimento o esercizio dei diritti dell’utente potrà contattarlo al seguente indirizzo email società admin@monkeycamgirl.com

2.2 Responsabile del trattamento dati

2.2.1 Il responsabile del trattamento è la persona fisica o giuridica, l’autorità pubblica, il servizio o altro organismo che tratta dati personali per conto del titolare del trattamento.

2.2.2 Ai sensi dell’articolo 28 del regolamento UE n. 2016/679, su nomina del titolare dei dati, il responsabile del trattamento dei dati del sito https://monkeycamgirl.com è: Mocassino Entertainment & Co nella persona del suo rappresentante legale pro tempore.

2.3 Luogo trattamento dati

2.3.1 Il trattamento dei dati generato dall’utilizzo di Mocassino Entertainment & Co avviene presso la sede Mocassino Entertainment & Co - Tsar Simeon n. 25 Sofia

2.3.2 In caso di necessità, i dati connessi al servizio newsletter possono essere trattati dal responsabile del trattamento o soggetti da esso incaricati a tal fine presso la relativa sede.

Cookie

Tipo di cookie

3.1.1 Il sito Mocassino Entertainment & Co utilizza cookie per rendere l’esperienza di navigazione dell’utente più facile ed intuitiva: i cookie sono piccole stringhe di testo utilizzate per memorizzare alcune informazioni che possono riguardare l’utente, le sue preferenze o il dispositivo di accesso a Internet (computer, tablet o cellulare) e vengono utilizzate principalmente per adeguare il funzionamento del sito alle aspettative dell’utente, offrendo un’esperienza di navigazione più personalizzata e memorizzando le scelte effettuate in precedenza.

3.1.2 Un cookie consiste in un ridotto insieme di dati trasferiti al browser dell’utente da un server web e può essere letto unicamente dal server che ha effettuato il trasferimento. Non si tratta di codice eseguibile e non trasmette virus.

3.1.3 I cookie non registrano alcuna informazione personale e gli eventuali dati identificabili non verranno memorizzati. Se si desidera, è possibile impedire il salvataggio di alcuni o tutti i cookie. Tuttavia, in questo caso l’utilizzo del sito e dei servizi offerti potrebbe risultarne compromesso. Per procedere senza modificare le opzioni relative ai cookie è sufficiente continuare con la navigazione.

Di seguito le tipologie di cookie di cui il sito fa uso:
3.2 Cookie tecnici

3.2.1 Ci sono numerose tecnologie usate per conservare informazioni nel computer dell’utente, che poi vengono raccolte dai siti. Tra queste la più conosciuta e utilizzata è quella dei cookie HTML. Essi servono per la navigazione e per facilitare l’accesso e la fruizione del sito da parte dell’utente. Sono necessari alla trasmissione di comunicazioni su rete elettronica ovvero al fornitore per erogare il servizio richiesto dal cliente.

3.2.1 Ci sono numerose tecnologie usate per conservare informazioni nel computer dell’utente, che poi vengono raccolte dai siti. Tra queste la più conosciuta e utilizzata è quella dei cookie HTML. Essi servono per la navigazione e per facilitare l’accesso e la fruizione del sito da parte dell’utente. Sono necessari alla trasmissione di comunicazioni su rete elettronica ovvero al fornitore per erogare il servizio richiesto dal cliente.

3.2.3 L’uso di cookie tecnici consente la fruizione sicura ed efficiente del sito.

3.2.4 I cookie che vengono inseriti nel browser e ritrasmessi mediante Google Analytics o tramite il servizio statistiche di blogger o similari sono tecnici solo se utilizzati a fini di ottimizzazione del sito direttamente dal titolare del sito stesso, che potrà raccogliere informazioni in forma aggregata sul numero degli utenti e su come questi visitano il sito. A queste condizioni, per i cookie analytics valgono le stesse regole, in tema di informativa e consenso, previste per i cookie tecnici.

3.2.5 Dal punto di vista della durata si possono distinguere cookie temporanei di sessione che si cancellano automaticamente al termine della sessione di navigazione e servono per identificare l’utente e quindi evitare il login ad ogni pagina visitata e quelli permanenti che restano attivi nel pc fino a scadenza o cancellazione da parte dell’utente.

3.2.6 Potranno essere installati cookie di sessione al fine di consentire l’accesso e la permanenza nell’area riservata del portale come utente autenticato.

3.2.7 Essi non vengono memorizzati in modo persistente ma esclusivamente per la durata della navigazione fino alla chiusura del browser e svaniscono con la chiusura dello stesso. Il loro uso è strettamente limitato alla trasmissione di identificativi di sessione costituiti da numeri casuali generati dal server necessari per consentire l’esplorazione sicura ed efficiente del sito.

3.3 Cookie di terze parti

3.3.1 In relazione alla provenienza si distinguono i cookie inviati al browser direttamente dal sito che si sta visitando e quelli di terze parti inviati al computer da altri siti e non da quello che si sta visitando.

3.3.2 I cookie permanenti sono spesso cookie di terze parti.

3.3.3 La maggior parte dei cookie di terze parti è costituita da cookie di tracciamento usati per individuare il comportamento online, capire gli interessi e quindi personalizzare le proposte pubblicitarie per gli utenti.

3.3.4 Potranno essere installati cookie di terze parti analitici. Essi sono inviati da domini di predette terze parti esterni al sito.

3.3.5 I cookie analitici di terze parti sono impiegati per rilevare informazioni sul comportamento degli utenti su Mocassino Entertainment & Co. La rilevazione avviene in forma anonima, al fine di monitorare le prestazioni e migliorare l’usabilità del sito. I cookie di profilazione di terze parti sono utilizzati per creare profili relativi agli utenti, al fine di proporre messaggi pubblicitari in linea con le scelte manifestate dagli utenti medesimi.

3.3.6 L’utilizzo di questi cookie è disciplinato dalle regole predisposte dalle terze parti medesime, pertanto, si invitano gli utenti a prendere visione delle informative privacy e delle indicazioni per gestire o disabilitare i cookie pubblicate nelle relative pagine web.

3.4 Cookie di profilazione

3.4.1 Sono cookie di profilazione quelli volti a creare profili relativi all’utente e vengono utilizzati al fine di inviare messaggi pubblicitari in linea con le preferenze manifestate dallo stesso nell’ambito della navigazione in rete.

3.4.2 Quando si utilizzeranno questi tipi di cookie l’utente dovrà dare un consenso esplicito.

3.4.3 Si applicherà l’articolo 22 del Regolamento UE 2016/679 e l’articolo 122 del Codice in materia di protezione dei dati.

3.5 Tabella dei cookie utilizzati
3.6 Gestione dei cookie nel browser

Sono quei cookie necessari a creare profili utenti al fine di inviare messaggi pubblicitari in linea con le preferenze manifestate dall’utente all’interno delle pagine del Sito. Mocassino Entertainment & Co non utilizza cookie di profilazione Alcune persone preferiscono non abilitare i cookie. Per questo motivo quasi tutti i browser offrono la possibilità di gestirli in modo da rispettare le preferenze degli utenti. In alcuni browser è possibile impostare regole per gestire i cookie sito per sito, opzione che offre un controllo più preciso sulla privacy. Ciò significa che si possono disabilitare i cookie di tutti i siti, ad eccezione di quelli di cui ci si fida. Le indichiamo di seguito le pagine su cui approfondire la questione specifiche per i più diffusi browser:

Tutti i principali browser moderni hanno inoltre una modalità di navigazione “privata/incognito” che permette di navigare sui siti senza registrare cronologie e/o memorizzare i cookie.

3.7 Perché usiamo i cookie

3.7.1 I cookie vengono utilizzati per vari scopi. Mocassino Entertainment & Co utilizza i cookie per consentire ai propri sistemi di riconoscere il Suo dispositivo e per offrirLe talune funzionalità, tra cui:

Agevolare la navigazione all’interno del sito e la conseguente corretta fruizione dello stesso; Contare il numero di visitatori che riceviamo su una pagina; Facilitare l’accesso ai servizi che richiedono l’autenticazione; Conoscere quali aree del sito sono state visitate; Persistenti: una volta chiuso il browser non vengono eliminati ma rimangono fino ad una data di scadenza preimpostata; di sessione: vengono eliminati ogni volta che il browser viene chiuso. Verranno quindi sempre utilizzati e inviati, a meno che l’utenza non modifichi le impostazioni nel proprio browser (cfr. seguenti paragrafi) a discapito della funzionalità del sito stesso

3.8 Sistemi di esclusione

In generale è possibile opporsi al trattamento di dati personali da parte dei maggiori provider di pubblicità utilizzando il seguente sito: youronlinechoices e seguendo le istruzioni ivi contenute. Si prega di notare che, anche in caso di esercizio del diritto di opposizione, riceverà comunque inserzioni pubblicitarie ma non più annunci personalizzati in base ai Suoi interessi. Alcuni sistemi di terze parti che utilizzano cookie mettono inoltre a disposizione strumenti utili a bloccare l’installazione dei propri cookie. Di seguito quello messo a disposizione da Google per bloccare i cookie legati a Google Analytics

DATI TRATTATI

4.1 Modalità trattamento dati

4.1.1 Come tutti i siti web anche il presente sito fa uso di log files nei quali vengono conservate informazioni raccolte in maniera automatizzata durante le visite degli utenti. Le informazioni raccolte potrebbero essere le seguenti:
• indirizzo internet protocol (IP);
• tipo di browser e parametri del dispositivo usato per connettersi al sito;
• nome dell’internet service provider (ISP);
• data e orario di visita;
• pagina web di provenienza del visitatore (referral) e di uscita;
• eventualmente il numero di click.

4.1.2 Le suddette informazioni sono trattate in forma automatizzata e raccolte in forma esclusivamente aggregata al fine di verificare il corretto funzionamento del sito, e per motivi di sicurezza. Tali informazioni saranno trattate in base ai legittimi interessi del titolare.

4.1.3 A fini di sicurezza (filtri antispam, firewall, rilevazione virus), i dati registrati automaticamente possono eventualmente comprendere anche dati personali come l’indirizzo Ip, che potrebbe essere utilizzato, conformemente alle leggi vigenti in materia, al fine di bloccare tentativi di danneggiamento al sito medesimo o di recare danno ad altri utenti, o comunque attività dannose o costituenti reato. Tali dati non sono mai utilizzati per l’identificazione o la profilazione dell’utente, ma solo a fini di tutela del sito e dei suoi utenti, tali informazioni saranno trattate in base ai legittimi interessi del titolare.

4.1.4 Le informazioni che gli utenti del sito riterranno di rendere pubbliche tramite i servizi e gli strumenti messi a disposizione degli stessi, sono fornite dall’utente consapevolmente e volontariamente, esentando il presente sito da qualsiasi responsabilità in merito ad eventuali violazioni delle leggi. Spetta all’utente verificare di avere i permessi per l’immissione di dati personali di terzi o di contenuti tutelati dalle norme nazionali ed internazionali.

4.2 Finalità del trattamento dati

4.2.1 I dati raccolti dal sito durante il suo funzionamento sono utilizzati per finalità sopra indicate.

4.2.2 La conservazione dei dati sarà effettuata per il periodo strettamente necessario al raggiungimento delle finalità sopra indicate, per un periodo conforme alle vigenti norme italiane e europee.

4.2.3 I dati utilizzati a fini di sicurezza (blocco tentativi di danneggiamento del sito) sono conservati per il tempo strettamente necessario al raggiungimento del fine anteriormente indicato.

4.3 Dati forniti dall’utente

4.3.1 L’invio facoltativo, esplicito e volontario di posta elettronica agli indirizzi indicati su questo sito comporta la successiva acquisizione dell’indirizzo del mittente, necessario per rispondere alle richieste, nonché degli eventuali altri dati personali inseriti nella missiva.

4.3.2 Specifiche informative di sintesi verranno progressivamente riportate o visualizzate nelle pagine del sito predisposte per particolari servizi a richiesta.

4.4 Supporto nella configurazione del proprio browser

4.4.1 L’utente può gestire i cookie anche attraverso le impostazioni del suo browser. Tuttavia, cancellando i cookie dal browser potrebbe rimuovere le preferenze che ha impostato per il sito.

4.4.2 Per ulteriori informazioni e supporto è possibile anche visitare la pagina di aiuto specifica del web browser che si sta utilizzando:


Internet Explorer
Firefox
Safari
Chrome
Opera

4.5 I partecipanti agli eventi organizzati da Mocassino Entertainment & Co, nonché a quelli in cui la stessa partecipa come partner o come co-organizzatore, autorizzano tacitamente Nome società a pubblicare immagini che li ritraggono durante i suddetti eventi, sui diversi canali Media utilizzati dall’associazione unicamente a scopi di promozione della stessa.

DIRITTI DELL’UTENTE

5.1 L’art. 13, c. 2 del Regolamento UE 2016/679 elenca i diritti dell’utente.

5.2 Il sito Mocassino Entertainment & Co intende pertanto informare l’utente sull’esistenza:
• del diritto dell’interessato di chiedere al titolare l’accesso ai dati personali (art. 15 Regolamento UE), il loro aggiornamento (art. 7, co. 3, lett. a) D.Lgs. 196/2003), la rettifica (art. 16 Regolamento UE), l’integrazione (art. 7, co. 3, lett. a) D.Lgs. 196/2003) o la limitazione del trattamento che lo riguardino (art. 18 Regolamento UE) o di opporsi, per motivi legittimi, al loro trattamento (art. 21 Regolamento UE), oltre al diritto alla portabilità dei dati (art. 20 Regolamento UE);

• del diritto di chiedere la cancellazione (art. 17 Regolamento UE), la trasformazione in forma anonima o il blocco dei dati trattati in violazione di legge, compresi quelli di cui non è necessaria la conservazione in relazione agli scopi per i quali i dati sono stati raccolti o successivamente trattati (art. 7, co. 3, lett. b) D.Lgs. 196/2003);

• del diritto di ottenere l’attestazione che le operazioni di aggiornamento, rettificazione, integrazione dei dati, cancellazione, blocco dei dati, trasformazione sono state portate a conoscenza, anche per quanto riguarda il loro contenuto, di coloro ai quali i dati sono stati comunicati o diffusi, eccettuato il caso in cui tale adempimento si rivela impossibile o comporta un impiego di mezzi manifestamente sproporzionato rispetto al diritto tutelato (art. 7, co. 3, lett. C) D.lgs. 196/2003);

5.4 Qualora il trattamento sia basato sull’art. 6, paragrafo 1, lett. a) – consenso espresso all’utilizzo – oppure sull’art. 9, paragrafo 2 lett. a) – consenso espresso all’utilizzo di dati genetici, biometrici, relativi alla salute, che rivelino convinzioni religiose, o filosofiche o appartenenza sindacale, che rivelino l’origine razziale o etnica, le opinioni politiche – l’utente ha il diritto di revocare il consenso in qualsiasi momento senza pregiudicare la liceità del trattamento basata sul consenso prestato prima della revoca.

5.5 Parimenti, in caso di violazione della normativa, l’utente ha il diritto di proporre reclamo presso il Garante per la Protezione dei Dati Personali, quale autorità preposta al controllo sul trattamento nello Stato Italiano.

5.6 Per una disamina più approfondita dei diritti che Le competono, si vedano gli artt. 15 e ss. del Regolamento UE 2016/679 e l’art. 7 del D.Lgs. 196/2003.

TRASFERIMENTO DATI A PAESI EXTRA UE

6.1 Il presente sito potrebbe condividere alcuni dei dati raccolti con servizi localizzati al di fuori dell’area dell’Unione Europea. Il trasferimento è autorizzato e strettamente regolato dall’articolo 45, comma 1 del Regolamento UE 2016/679, per cui non occorre ulteriore consenso. Le aziende sopra menzionate garantiscono la propria adesione al Privacy Shield.

6.2 Non verranno mai trasferiti dati a Paesi terzi che non rispettino le condizioni previste dall’articolo 45 e ss, del Regolamento UE.

SICUREZZA DATI FORNITI

7.1 Il presente sito tratta i dati degli utenti in maniera lecita e corretta, adottando le opportune misure di sicurezza volte ad impedire accessi non autorizzati, divulgazione, modifica o distruzione non autorizzata dei dati. Il trattamento viene effettuato mediante strumenti informatici e/o telematici, con modalità organizzative e con logiche strettamente correlate alle finalità indicate.

7.2 Oltre al titolare, in alcuni casi, potrebbero avere accesso ai dati categorie di incaricati coinvolti nell’organizzazione del sito (personale amministrativo, commerciale, marketing, legali, amministratori di sistema) ovvero soggetti esterni (come fornitori di servizi tecnici terzi, corrieri postali, hosting provider, società informatiche, agenzie di comunicazione).

MODIFICHE AL PRESENTE DOCUMENTO

8.1 Il presente documento, pubblicato all’indirizzo: privacy cookie policy costituisce la privacy policy di questo sito.

8.2 Esso può essere soggetto a modifiche o aggiornamenti. Si invitano gli utenti a consultare periodicamente la presente pagina per essere sempre aggiornati sulle ultime novità legislative.

8.3 Le versioni precedenti del documento saranno comunque consultabili a questa pagina.

8.4 Il documento è stato aggiornato in data di pubblicazione per essere conforme alle disposizioni normative in materia, ed in particolare in conformità al Regolamento UE 2016/679.

ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО ПОЛИТИКАТА ЗА ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ НА САЙТА

1.1 Този раздел осигурява информацията относно обработването на личните данни на потребителите, които посещават страниците на интернет сайта на Mocassino Entertainment & Co (по-долу: “Сайт”) или които ползват услугите, предлагани в него. Посещаването на Сайта може да доведе до обработване на данни относно идентифицирани лица или такива, които могат да бъдат идентифицирани.

1.2 Настоящата информация има стойност включително за целите на чл. 13 от Законодателно постановление n. 196/2003, Кодекс относно защитата на личните данни, и за целите на чл. 13 от Регламент (ЕС) 2016/679, относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на личните данни, както и относно свободното движение на такива данни, за лицата, които взаимодействат с Mocassino Entertainment & Co и може да се намери на адрес

1.3 Информацията е дадена само за Mocassino Entertainment & Co, а не и за други уеб страници, които евентуално са посетени от потребителя чрез линкове, които се намират в тях.

1.4 Целта на настоящия документ е да даде указания относно начините, сроковете и характера на информацията, която притежателите на обработването трябва да осигурят на потребителите в момента на свързването с уеб страниците на Mocassino Entertainment & Co, независимо от целите на самото свързване съгласно италианското и европейско законодателство.

1.5 Информацията може да претърпи промени поради въвеждането на нови норми в тази връзка, затова потребителят се умолява да проверява периодично настоящата страница.

ОБРАБОТВАНЕ НА ДАННИТЕ

2.1 Притежател на данните

2.1.1 Притежателят на обработването е физическото или юридическо лице, публичният орган, службата или друг орган, който, самостоятелно или заедно с други, определя целите и средствата на обработването на личните данни. Занимава се също с профилите за сигурност.

2.1.2 Във връзка с настоящия уеб сайт титуляр на обработването е: Mocassino Entertainment & Co, и за всяко изясняване или използване на правата на потребителя ще може да се свързва с него на следния адрес email на дружеството admin@monkeycamgirl.com

2.2 Лице, отговорно за обработването на данните

2.2.1 Лицето, отговорно за обработването, е физическото или юридическо лице, общественият орган, службата или друг орган, който обработва личните данни за сметка на притежателя на обработването.

2.2.2 По смисъла на чл. 28 от Регламент (ЕС) n. 2016/679, по решение на титуляра на данните, лицето, отговорно за обработването на данните на сайта https://monkeycamgirl.com, е:Mocassino Entertainment & Co в лицето на временно представляващия го.

2.3 Място на обработване на данните

2.3.1 Обработването на данните, генерирано от използването на Mocassino Entertainment & Co, става в седалището на Mocassino Entertainment & Co Tsar Simeon n. 25 Sofia

2.3.2 В случай на необходимост данните, свързани с услугата бюлетин, могат да бъдат обработвани от лицето, отговорно за обработването или от лицата, от него упълномощени за тази цел в съответното седалище.

Бисквитки

3.1 Тип бисквитки

3.1.1 Сайтът Mocassino Entertainment & Co използва бисквитки, за да направи сърфирането на потребителя по-лесно е интуитивно: бисквитките са малки текстови файлове, използвани за запаметяване на информация, която може да касае потребителя, неговите предпочитания или устройството за достъп до Интернет (компютър, таблет или мобилен телефон) и се използват главно, за да пригодят функционирането на сайта към очакванията на потребителя, предлагайки по-персонализирано сърфиране и запаметявайки направените преди това избори.

3.1.2 Бисквитката представлява редуцирана съвкупност от данни, прехвърлени на браузъра на потребителя от уеб сървър и може да се прочете само от сървъра, който е извършил прехвърлянето. Не става въпрос за изпълним код и не прехвърля вируси.

3.1.3 Бисквитките не регистрират никаква лична информация и евентуалните данни, които могат да бъдат идентифицирани, няма да бъдат запаметени. По желание е възможно да се възпрепятства запазването на някои или на всички бисквитки. Все пак в този случай използването на сайта и на предлаганите услуги, би могло да се компрометира. За да се продължи, без да се променят опциите относно бисквитките, е достатъчно да се продължи със сърфирането.

По-долу типовете бисквитки, които сайтът използва:
3.2 Технически бисквитки

3.2.1 Съществуват многобройни технологии, използвани за запазване на информация в компютъра на потребителя, която после се събира от сайтовете. Сред тях най-известната и използвана е HTML. Бисквитките HTML служат за сърфиране и за да улесняват достъпа и ползването на сайта от страна на потребителя. Необходими са за прехвърлянето на съобщения по електронната мрежа или на доставчика, за да извършва услугата, поискана от клиента.

3.2.2 Настройките за управление или дезактивиране на бисквитките могат да варират според използвания интернет браузър. Във всеки случай потребителят може да управлява или да поиска общото дезактивиране или заличаването на бисквитките, променяйки настройките на собствения интернет браузър. Такова дезактивиране може да забави или да попречи на достъпа до някои части от сайта.

3.2.3 Използването на технически бисквитки позволява сигурното и ефикасно използване на сайта.

3.2.4 Бисквитките, които се качват в браузъра и се прехвърлят чрез Google Analytics или чрез статистическа услуга на блогър или подобни, са технически, само ако се използват за целите на оптимизирането на сайта директно от титуляра на самия сайт, който ще може да събира обобщена информация върху броя потребители и върху това как те посещават сайта. При тези условия за аналитичните бисквитки важат същите правила по отношение на информация и съгласието, предвидени за техническите бисквитки.

3.2.5 От гледна точка на срока могат да се различат сесийни (временни) бисквитки, които се изтриват автоматично в края на сесията на сърфиране и служат за идентифициране на потребителя и следователно да се избегне login на всяка посетена страница и постоянни, които остават активни в персоналния компютър до изтичане или изтриване от страна на потребителя.

3.2.6 Ще могат да бъдат инсталирани сесийни бисквитки с цел да позволят достъп и престой в запазената зона на портала като удостоверен потребител.

3.2.7 Те не се запаметяват за постоянно, но изключително за срока на сърфирането до затваряне на браузъра и изчезват със затваряне на същия. Използването му е строго ограничено до прехвърлянето на идентификатори на сесията, съставени от случайни числа, генерирани от сървъра, необходими да позволят сигурното и ефикасно изследване на сайта.

3.3 Бисквитки на трети страни

3.3.1 Във връзка с произхода се отличават бисквитки, изпратени на браузъра пряко от сайта, който се посещава, и тези на трети страни, изпратени на компютъра от други сайтове, а не от този, който се посещава.

3.3.2 Постоянните бисквитки са често бисквитки на трети страни.

3.3.3 По-голямата част от бисквитките на трети страни е съставена от бисквитки за проследяване, използвани, за да се идентифицира поведението онлайн, да се разберат интересите и следователно да се персонализират рекламните предложения за потребителите.

3.3.4 Ще могат да се инсталират аналитични бисквитки на трети страни. Те се изпращат от домейните на тези трети страни, външни за сайта.

3.3.5 Аналитичните бисквитки на трети страни се използват, за да се събере информация относно поведението на потребителите на Mocassino Entertainment & Co. Събирането става в анонимна форма, с цел да се следят услугите и да се подобри използваемостта на сайта. Бисквитките за профилиране на трети страни се използват, за да се създадат профили на потребители, с цел да бъдат предложени рекламни съобщения съответстващи на интересите, изявени от самите потребители.

3.3.6 Използването на тези бисквитки е регулирано от правилата, изготвени от третите страни, затова се умоляват потребителите да се запознаят с информацията за личните данни и с указанията за управление или дезактивиране на бисквитките, публикувани в съответните уеб страници.

3.4 Бисквитки за профилиране

3.4.1 Бисквитки за профилиране са тези, които са насочени към създаване на профили относно потребител и се използват с цел да изпращат рекламни съобщения, съответстващи на предпочитанията, изразени от същия в рамките на сърфирането в мрежата.

3.4.2 Когато се използват тези типове бисквитки потребителят трябва да даде изрично съгласие.

3.4.3 Ще се прилага чл. 22 от Регламент (ЕС) 2016/679 и чл. 122 от Кодекса за защита на данните.

3.5 Таблица на използваните бисквитки
3.6 Gestione dei cookie nel browser

Това са бисквитките, необходими за създаването на профили на потребители с цел да се изпращат рекламни съобщения, съответстващи на предпочитанията, изразени от потребителя в рамките на сайта. Mocassino Entertainment & Co не използва бисквитки за профилиране. Някои хора предпочитат да не активират бисквитки. По тази причина почти всички браузъри предлагат възможността да бъдат управлявани така, че да се уважат предпочитанията на потребителите. В някои браузъри е възможно да се заложат правила за управлението на бисквитките сайт по сайт, опция, която предлага по-прецизен контрол върху личните данни. Това означава, че могат да се дезактивират бисквитките на всички сайтове, с изключение на тези, на които човек се доверява. По-долу посочваме страниците, в които може да се задълбочи въпроса, специфични за най-разпространените браузъри:

Всички основни модерни браузъри имат освен това “собствен/инкогнито” начин за сърфиране, който позволява да се сърфира в сайтовете, без да се регистрира хронология и/или да се запаметяват бисквитки.

3.7 Защо използваме бисквитки

3.7.1 Бисквитките се използват за различни цели. Mocassino Entertainment & Coизползва бисквитките, за да позволи на системите си да разпознаят Вашето устройство и за да Ви предложат някои функции, сред които:


• да се облекчи сърфирането в рамките на сайта и последващото му правилно ползване;
• да се преброят посетителите, които получаваме на една страница;
• да се облекчи достъпа до услугите, които изискват удостоверяване;
• да се познае кои зони от сайта, са били посетени;
• постоянни: след като браузърът се затвори, не се изтриват, но остават за срок с предварително зададена дата;
• сесийни: изтриват се всеки път, когато браузърът се затваря. Затова винаги ще се използват и изпращат, освен ако потребителят не промени настройките в браузъра си (ср. следващите параграфи) в ущърб на функционалността на самия сайт

3.8 Системи за изключване

Най-общо е възможно противопоставянето на обработването на лични данни от страна на по-големи рекламни провайдъри, като се използва следния сайт: http://www.youronlinechoices.com/it/ и като се следват инструкциите в него. Трябва да се обърне внимание, че и в случай на ползване на правото на противопоставяне, ще получавате реклами, но вече не лични съобщения въз основа на Вашите интереси. Някои системи на трети страни, които използват бисквитки дават освен това на разположение инструменти, с които може да се блокира инсталирането на бисквитки. По-долу инструментът, предоставен от Google за блокиране на бисквитки, свързани с Google Analytics: Google Analytics

ОБРАБОТВАНИ ДАННИ

4.1 Начини за обработване на данни

4.1.1 Като всички уеб страници така и този използва log files, в които се съхранява информация, събрана автоматизирано по време на посещенията на потребителите. Събраната информация би могла да е следната:


• адрес интернет протокол (IP);
• тип браузър и параметри на устройството, използвано за свързване със сайта;
• име на интернет доставчика (ISP);
• дата и час на посещението;
• входяща и изходяща уеб страница на посетителя (referral);

4.1.2 Горепосочената информация се обработва автоматизирано и се събира изключително в обобщена форма с цел да се провери правилното функциониране на сайта, както и поради причини за сигурност. Тази информация ще бъде обработвана въз основа на законните интереси на титуляра.

4.1.3 За целите на сигурността (антиспам филтри, файъруол, откриване на вируси), автоматично регистрираните данни могат евентуално да включват също лични данни като адрес на Ip, който би могъл да се използва, съгласно действащите закони, с цел да се блокират опитите за увреждане на сайта или причиняване вреда на други потребители, или изобщо вредни дейности или такива, които представляват престъпление. Тези данни никога не се използват за идентифициране или профилиране на потребителя, а само за целите на защитата на сайта и на неговите потребители, такава информация ще се обработва въз основа на законния интерес на титуляра.

4.1.4 Информацията, която потребителите на сайта направят публична чрез услугите и инструментите, дадени им на разположение, се осигурява от потребителя съзнателно и доброволно, освобождавайки този сайт от всяка отговорност по отношение на евентуални нарушавания на закона. Потребителят трябва да провери дали има разрешение за използването на лични данни на трети лица или съдържания, защитени от национални и международни норми.

4.2 Цели на обработването на данните

4.2.1 Данните, събрани от сайта по време на функционирането му, се използват за горепосочените цели.

4.2.2 Съхраняването на данните ще се извършва за периода, строго необходим за постигането на гореописаните цели, за период, съответстващ на действащите италиански и европейски норми.

4.2.3 Данните, използвани за целите на сигурността (блокиране на опитите за увреждане на сайта), се съхраняват за времето, строго необходимо за постигането на горепосочената цел.

4.3 Данни, предоставени от потребителя

4.3.1 Факултативното, изрично и доброволно изпращане на електронна поща на адресите, посочени в този сайт, представлява последващото получаване на адреса на подателя, необходим, за да отговори на запитванията, както и на евентуални други лични данни, качени в съобщението.

4.3.2 Специфична синтезирана информация ще бъде постепенно качвана или показвана на страниците на сайта, изготвени за особени услуги по заявка.

4.4 Поддръжка в конфигурацията на собствения браузър

4.4.1 Потребителят може да управлява бисквитките и чрез настройките на браузъра си. Все пак, изтривайки бисквитките от браузъра, би могъл да премахне предпочитанията, които е заложил за сайта.

4.4.2 До повече информация и помощ може също така да се посети специалната помощна страница на уеб браузъра, който се използва:


Internet Explorer
Firefox
Safari
Chrome
Opera

4.5 Участниците в събитията, организирани от Mocassino Entertainment & Co, както и в тези, в които същото участва като партньор или като съорганизатор, разрешават мълчаливо Mocassino Entertainment & Co да публикува изображения, които ги показват по време на гореспоменатите събития, по различни медийни канали, използвани от асоциацията единствено с цел популяризиране на същото.

ПРАВА НА ПОТРЕБИТЕЛЯ

5.1 Чл. 13, ал. 2 от Регламент (ЕС) 2016/679 изброява правата на потребителя.

5.2 Сайтът Mocassino Entertainment & Co желае затова да информира потребителя за съществуването на:

• правото на заинтересования да поиска от титуляра достъп до личните данни (чл. 15 Регламент ЕС), тяхното актуализиране (чл. 7, ал. 3, б. a) зак. пост. 196/2003), коригирането (чл. 16 Правилник ЕС), допълването (чл. 7, ал. 3, б. a) зак. пост. 196/2003) или ограничаването на обработването, които го касаят (чл. 18 Правилник ЕС) или да откаже, по законни причини, тяхното обработване (чл. 21 Правилник ЕС), освен правото на преносимост на данните (чл. 20 Правилник ЕС);

• Правото да поиска изтриването (чл. 17 Регламент ЕС), анонимното преобразуване или блокирането на данните, обработвани в нарушение на закона, включително тези, чието съхраняването не е необходимо във връзка с целите, за които данните са събрани или в последствие обработвани (чл. 7, ал. 3, б. b) зак.пост. 196/2003);

• Правото да получи удостоверение, че операциите по актуализиране, коригиране, допълване на данните, изтриване, блокиране на данните, преобразуване са представени, включително що се отнася до тяхното съдържание, на тези, на които данните са съобщени или разпространени, с изключение на случая в който това изпълнение се окаже невъзможно или предполага използване на средства явно несъответстващи на защитаваното право (чл. 7, ал. 3, б. В) зак.пост. 196/2003);

5.3 Заявките могат да бъдат насочени към титуляра на обработването, без формалности или, като алтернатива, използвайки модела, предвиден от Гаранта за Защита на личните данни, или изпращайки мейл на адрес: email на дружеството admin@monkeycamgirl.com

5.4 Ако обработването се основава на чл. 6, параграф 1, б. „a”) – изразено съгласие за използване – или на чл. 9, параграф 2 б. „a”) – изрично съгласие за използване на генетични, биометрични, свързани със здравето данни, данни, разкриващи религиозни или философски убеждения или принадлежност към синдикат, такива, които разкриват расов или етнически произход, политически мнения – потребителят има правото да оттегли съгласието си по всяко време, без да наруши закоността на обработването, основаващо се на съгласието, дадено преди оттеглянетго.

5.5 Също така, при нарушение на правилата, потребителят има право да подаде жалба пред Гаранта за защита на личните данни, като орган, поставен за контрол на обработването в италианската държава.

5.6 За по-задълбочено разглеждане на правата, които Ви се полагат, вижте чл. 15 и посл. от Регламент ЕС 2016/679 и чл. 7 от зак.пост. 196/2003.

ПРЕХВЪРЛЯНЕ ДАННИ НА СТРАНИ ИЗВЪН ЕС

6.1 Настоящият сайт би могъл да споделя някои данни, събрани със служби, локализирани извън зоната на ЕС. Прехвърлянето се позволява и е строго регламентирано от чл. 45, ал. 1 от Регламент (ЕС) 2016/679, за което не е необходимо допълнително съгласие. Гореизброените фирми гарантират присъединяването си към щита за лични данни.

6.2 Няма да се прехвърлят данни на трети страни, които не спазват условията, предвидени от чл. 45 и посл., от Регламент (ЕС).

СИГУРНОСТ НА ОСИГУРЕНИТЕ ДАННИ

7.1 Този сайт обработва данните на потребителите законно и коректно, използвайки подходящите мерки за сигурност, целящи да попречат на неразрешен достъп, разпространение, изменение или унищожаване на данни. Обработването се извършва чрез информационни и/или телематични инструменти, с организационни начини и логика, тясно свързани с посочените цели.

7.2 Освен титуляра, в някои случаи, биха могли да имат достъп до данните отговорни лица, участващи в организирането на сайта (административен, търговски, маркетинг, юридически персонал, системни администратори) или външни лица (като трети доставчици на технически услуги, пощенски куриери, хостинг провайдъри, информационни дружества, комуникационни агенции).

ИЗМЕНЕНИЯ В НАСТОЯЩИЯ ДОКУМЕНТ

8.1 Настоящият документ, публикуван на адрес: https://monkeycamgirl/privacy-cookie-policy/ представлява политиката за защита на личните данни на този сайт.

8.2 Той може да подлежи на изменения или актуализации. Умоляват се потребителите да посещават периодично настоящата страница, за да бъдат винаги в течение с последните законодателни новости.

8.3 Предходните версии на документа ще бъдат достъпни на тази страница.

8.4 Документът е актуализиран на дата дата на публикуванe, за да съответства на нормативните разпоредби по темата, и по-специално в съответствие с Правилник (ЕС) 2016/679.